Krijg een duidelijk beeld van de prijzen

Krijg een duidelijk
beeld van de prijzen

Hieronder vindt u de prijzen per traject overzichtelijk opgelijst. Een gespreide betaling en een terugbetaling via het ziekenfonds zijn steeds mogelijk. Contacteer uw eigen ziekenfonds om te weten op welke bedragen u precies recht heeft.

Voedingsadvies – Losse consultaties

Heeft u een medisch probleem of bent u doorverwezen door uw huisarts? Dan kan u bij Stefanie Bollaert losse consultaties boeken. Voor de eerste consultatie betaalt u € 70,00 (1 à 1,5 uur). Een tweede consultatie kost € 40,00 (45 minuten) en verdere opvolgconsultaties kosten € 20,00 (per 30 minuten).

Diabetes

Gewone diabetesconsultaties hebben dezelfde prijs als de losse voedingsconsultaties. Een consultatie duurt 30 minuten. Voor de kennismaking voorziet Stefanie één uur. Diabetespatiënten die een zorgtraject volgen, krijgen hun sessies terugbetaald (twee sessies van 30 minuten).

Fodmaptraject

Het Fodmaptraject kost € 300,00 en omvat een intakegesprek van anderhalf uur, een eliminatie en herintroductie van één uur en vier opvolgconsultaties van telkens 30 minuten.

U ontvangt een eliminatie- en herintroductiefiche, een variatielijst, een eet- en klachtendagboek, recepten, een algemene infobrochure en informatie over de verpakkingen.

Tijdens het traject leert u uw triggers kennen en voorziet Stefanie een (twee)wekelijkse opvolging.

Voedselallergie en -intolerantietraject

Het voedselallergie en -intolerantietraject kost € 180,00 en omvat een intakegesprek van één uur, een eliminatie van één uur en twee opvolgconsultaties van telkens 30 minuten.

U ontvangt een eliminatiefiche, een eet- en klachtendagboek, recepten, een algemene infobrochure, een weekplanner en informatie over de verpakkingen. Stefanie voorziet een (twee)wekelijkse opvolging.

Be You-traject

Voorafgaand aan het Be You-traject kan u steeds een gratis oriëntatiegesprek vastleggen. U bepaalt zelf hoeveel sessies u volgt. Een traject van 6 sessies kost € 180,00, een traject van 12 sessies € 400,00 en een traject van 24 sessies € 700,00. Het traject omvat een gratis oriëntatiegesprek, een intakegesprek van anderhalf uur en opvolgconsultaties van telkens 30 minuten. U kan het traject ook in losse consultaties volgen. Dan betaalt u € 70,00 per uur.

U ontvangt een weekplanner, een goedgevulde goodiebag en uitdagende denkopdrachten. Tijdens de wekelijkse consultaties in de praktijk verwerft u een stevige dosis zelfvertrouwen en creëert u een gezonde relatie met voeding. U leert te luisteren naar uw lichaam en uw noden, zonder strenge dieetregels te hoeven naleven.

Nood aan deskundig voedingsadvies?

Maak vandaag nog uw afspraak met diëtiste Stefanie Bollaert!