Gepassioneerd door voeding

Gepassioneerd
door voeding

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding en koken. Na de middelbare school was de keuze dan ook snel gemaakt om Voedings- en Dieetkunde te studeren. In 2009 studeerde ik af als volwaardig diëtiste en begon ik in loondienst te werken. Ik combineer mijn job met een functie als kwaliteitsverantwoordelijke bij Sodexo, wat erg afwisselend is. 

sign

Sinds 2010 ben ik aan de slag als zelfstandig diëtiste, eerst in een groepspraktijk en nu in mijn eigen praktijk bij mij thuis. Een persoonlijke begeleiding staat centraal, net als advies op maat. Niet alleen gezonde voeding komt aan bod, maar ook een goede algemene gezondheid vind ik belangrijk.

Ik school me bovendien continu bij via infodagen en cursussen om u nog beter te kunnen ondersteunen. Zo heb ik me onder meer verdiept in de voedingspatronen van jongeren en kinderen, sportvoeding, diabetes en voedselallergieën en –intoleranties. Ik geef u hieronder een overzicht van de opleidingen en studies die ik gevolgd heb.

202109 The business experience Stefanie 20
2021
2020
2018
2017
2016
2011
2011
2009
Coach the coach – Jessified Health
Swith Mastertraining – Bodiposidiëtisten
Sportvoeding – Erasmus Brussel
Workshop Coeliakie en Low Fodmap – VBVD
Voedselallergie en -intolerantie – allergiediëtisten + verplichte intervisies en bijscholingen als lid van allergiediëtisten
Diabeteseducator – Arteveldehogeschool Gent
Voeding kind & adolescent – Odisee Co-Hogeschool Gent
Bachelor Voedings- en Dieetkunde – KaHo Sint Lieven Gent VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten) – diverse studiedagen
Houden van jezelf

Tot slot geef ik u graag nog enkele weetjes over mezelf mee. Zo is dansen een van mijn grote passies en ga ik al graag eens lekker eten en drinken. Luisteren naar mijn eigen lichaam en noden staat centraal in mijn levensvisie.

Benieuwd hoe ik u kan helpen?

Maak vandaag nog uw afspraak!