202109 The business experience Stefanie 22

Zeg nee tegen eindeloos diëten

Zeg nee tegen
eindeloos diëten

Vraagt u zich af welke voeding echt goed is voor uw lichaam? Ga dan ten rade bij Stefanie Bollaert voor uitgebreid voedingsadvies. Stefanies consultaties gebeuren hoofdzakelijk op voorschrift.

Tijdens een eerste consultatie bespreekt ze uw eetgewoonten en voedingsgedrag. Op basis daarvan bepaalt ze samen met u haalbare doelstellingen die volledig afgestemd zijn op uw ritme. Nadien bundelt ze alle praktische informatie in een overzichtelijk mapje. 

In combinatie met voldoende beweging

In combinatie met
voldoende beweging

Tijdens een tweede consultatie kan u al uw opmerkingen, vragen en bezorgdheden overlopen. Uw persoonlijke doelstellingen kunnen aangepast worden indien nodig.

Bovendien geeft Stefanie u nog enkele handige tips om het gewenste resultaat te bereiken. Ze stelt een evenwichtige eetbalans steeds voorop, zonder beperkingen. Ook het belang van beweging zet ze in de verf. 

dietistestefaniebollaer8

Voor alle leeftijden

Voor alle
leeftijden

Verder kan u bij Stefanie terecht voor advies over recreatieve sportvoeding, voedselallergieën en -intoleranties, diabetes type 2 en maag-darmproblematieken. Kinderen en jongeren helpt ze m.b.v. eetdagboeken en beloningsschema’s. Ze luistert zorgvuldig naar hun wensen en biedt ook de ouders de nodige ondersteuning

icons Tekengebied 1

Voedingsadvies

Stefanie geeft voedingsadvies op maat van uw lichaam, verschaft ook uitleg over sportvoeding en ondersteunt diabetespatiënten.

icons 02

Intuïtief eten

Ontdek het unieke Be You-traject en word u optimaal bewust van de voedingskeuzes die u maakt in het dagelijkse leven.

icons 03

Voedselallergie & intolerantie

Vraagt u zich af of u allergisch of intolerant bent voor een bepaald voedingsbestanddeel? Bekijk dan zeker deze pagina voor meer info.

Nood aan deskundig voedingsadvies?

Maak vandaag nog uw afspraak met diëtiste Stefanie Bollaert!